5 Comments
Sep 28, 2022Liked by Stefan Noordhoek

Amerika. Dat is niet zo moeilijk om te begrijpen. Amerika is zo als altijd de agressor en die doen dit soort operaties altijd. Elke oorlog dat Amerika na de tweede wereld oorlog is begonnen zijn ook allemaal illegaal geweest en gebaseerd op leugens en bedrog. Amerika heeft de meeste oorlogsmisdaden gepleegd dan alle oorlogen uit de geschiedenis. Amerika heeft een invasie gedaan bij Irak gebaseerd op leugens en bedrog en meer dan 1 miljoen mensen zijn daarbij vermoord. De invasie begon ook me shock and awe waarbij ze heel Irak plat bombardeerde en daarbij heel veel burger doelen raakte. En dan vinger wijzen naar Rusland die inzet om het rustig aan te doen om burger slachtoffers te vermijden. Nederland heeft Amerika in heel veel van deze illegale oorlogen geholpen en zijn dus ook schuldig aan oorlogsmisdaden. Nederlandse regeringen steunen altijd de misdaden van Amerika en doen er aan mee. Minister van Baarle was in Oekraïne in 2014 om een coup te organiseren met echte Neo Nazi`s samen met senator Lindsey Graham en Verhofstadt van de EU. Door die coup is er nu en oorlog in Oekraïne. Nederlandse regeringen zijn dus misdadigers.

Maar ja dit zal onze staatspropaganda media ons nooit vertellen want ze werken voor het regime en de globalisten.

Expand full comment
Sep 28, 2022Liked by Stefan Noordhoek

Okee ik denk ook dat wat je zegt de onvermijdelijke waarheid is, Stefan. En ik denk ook dat Raymond hierboven niks geks zegt, terwijl het in feite wel heel gek zou moeten zijn.

Wat willen de oorspronkelijke aanstichtichters bereiken met -voor de duidelijkheid even meteen het 'hoogst haalbare'/uiterste- wat 'ze' al jaren voorbereidden middels strategische inzet van allerhande uiterst provocerende aggressie uitingen- een derde nuclaire wereldoorlog?

Pas als we dat weten, kan een alternatieve oplossing bewerkstelligd worden.

En tot die tijd lijkt de waanzin wel te weten wat raadzaam is, en samen met een groot aantal onbekende medestanders, waaronder zij die de macht hebben over de wereld en alles kunnen doen wat hen goeddunkt, ook met datgene wat niet van hen is, noch tot hun invloedssfeer behoort, en zowel ongezien als ongemerkt met inzet van een geheim en mondiaal onzichtbaar netwerk te kunnen bepalen wat moet gebeuren, zonder goedkeuring van-, of medeweten van alle mensen in de wereld.

Het omgekeerde zou het geval moeten zijn dacht ik

Hoe is dit mogelijk?

Als dit niet bekend wordt, kan alles. Inclusief morgen een kernbom op je huis. Of onteigening van ditzelfde huis waarbij alle denkbare 'redenen' mogelijk zijn, net als dat je er niets voor terugkrijgt.

En alle andere denkbare scenarios ten op zichte van rechten plichten leven en dood etc kunnen ook bepaald worden, en voor de duidelijkheid, niet door degene die erover horen te beslissen, niet door 'ons' en wie wel, dat weten 'wij' minder dan ooit

Expand full comment

Er waren in januari en februari, nog voor de militaire operatie reeds uitspraken in het westen dat deze pijpleidingen, indien Rusland een inval doet, niet meer zullen werken. En net las ik dit:

Op vrijdag bracht Richard Mills, plaatsvervangend Amerikaans ambassadeur bij de VN, een belangrijk deel van zijn toespraak tijdens een bijeenkomst over deze kwestie door, waarin hij de situatie rond Oekraïne beschreef. “En tot slot, vóór de toespraak van onze Amerikaanse collega, hebben we wat er met Nord Stream is gebeurd niet in verband gebracht met de situatie rond Oekraïne, maar nu zien we dat onze westerse collega’s deze sabotage, ongeacht wie het heeft gepleegd, als een soort van wraak voor de acties van Rusland in Oekraïne', zei Nebenzya.

Expand full comment
Sep 29, 2022Liked by Stefan Noordhoek

Goede analyse waar mensen wat mee kunnen als, ... als ze open staan voor het andere nieuws. Ik heb daar vandaag ook mijn steentje aan bijgedragen met:

You Ain’t Seen Nothing Yet (Je hebt nog niets gezien)

https://gedachtenvoer.nl/2022/09/29/you-aint-seen-nothing-yet-je-hebt-nog-niets-gezien/

Expand full comment
Removed (Banned)Sep 28, 2022
Expand full comment
Sep 28, 2022Liked by Stefan Noordhoek

Dit commentaar heeft geen enkele inhoudelijke waarde. Cas, je schijnt een heel duidelijk beeld te hebben van hetgeen gaande is, dus deel je specifieke inzichten die aantonen dat hier ergens de plank wordt misgeslagen. Anders gewoon de 'post'-knop niet indrukken. Zijn we allemaal beter af.

Expand full comment